Anexe > Modalități de ambalare și transport SC Castravex SRL - Utilizator curent: Demonstrativ  
Aceasta este o versiune demonstrativă a aplicației web CrysSoft Nicoleta - gestiunea stocurilor. Puteți testa această versiune! Dacă vă place o puteți cere și pentru dvs. utilizând formularul din pagina Formular de comandă. Pentru o utilizare rezonabilă, de până la 100 de produse nu vă costă nimic! Vedeți aici condițiile...


     Modalitatea de ambalare și/sau transport Aplicat la intrări Aplicat la ieșiri
Camion
Curier
Poștă

  Adaugă o nouă modalitate de ambalare și transport   Șterge favoritele 



În această pagină puteți să gestionați moalitățile de ambalare și transport.

Acestă pagină se vede în două moduri:
- primul mod, mai simplu, apare atunci când se intră prin meniul de sus;
- modul de alegere al unei modalități de ambalare și transport, apare atunci când se dorește alegerea unei modalități de ambalare și transport din alte pagini (de exemplu când se completează un aviz). În acest mod apare butonul de alegere și cel de închidere al ferestrei.

modalitatea de ambalare și transport favorită = indică modalitatea de ambalare și transport care va fi selectată implicit pe documentele de intrare și ieșire (vezi, de exemplu, adăugarea unui aviz). Dacă doriți să nu se completeze automat nici o modalitate de ambalare și transport, atunci folosiți butonul Șterge favoritele

- Apăsați acest buton pentru a șterge o modalitate de ambalare și transport. Atenție! O modalitate de ambalare și transport nu poate fi ștearsă dacă este folosită!
- Apăsați acest buton pentru a modifica datele modalității de ambalare și transport din dreptul lui.
- Această iconiță indică faptul că modalitatea de ambalare și transport din dreptul ei este cea favorită la intrari sau ieșiri.
- Apăsați acest buton pentru a indica faptul că modalitatea de ambalare și transport din dreptul lui doriți să fie favorită la intrări sau la ieșiri.
- Apăsați acest buton pentru alege modalitatea de ambalare și transport din dreptul lui (acest buton este vizibil doar când se alege o modalitate de a mbalare și transport).
 Adaugă o nouă modalitate de ambalare și transport 
- apăsați acest buton pentru a adăuga o nouă modalitate de ambalare și transport în listă.
 Șterge favoritele 
- apăsați acest buton pentru a anula modalitățile de ambalare și transport favorite.
 Închide această fereastră 
- apăsați acest buton pentru a renunța la alegere. (acest buton este vizibil doar când se alege o modalitate de ambalare și transport)

Prima pagină    Sitemap    Ajutor



Pune o întrebare/ Cere această aplicație pentru firma ta!
Prioritate: 
Numele dvs.: 
Nr. telefon sau e-mail: 
obligatoriu e-mail dacă aşteptaţi răspuns
Modificarea solicitată: 



eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker