CrysSoft Nicoleta > Configurarea aplicației SC Castravex SRL - Utilizator curent: Demonstrativ  
Aceasta este o versiune demonstrativă a aplicației web CrysSoft Nicoleta - gestiunea stocurilor. Puteți testa această versiune! Dacă vă place o puteți cere și pentru dvs. utilizând formularul din pagina Formular de comandă. Pentru o utilizare rezonabilă, de până la 100 de produse nu vă costă nimic! Vedeți aici condițiile...


Gestiunea curentă 

Data stocurilor ințiale: 
 
zz.ll.aaaa

Metoda de evaluare a stocurilor: 
Cost mediu ponderat
Prima intrare - prima ieșire (FIFO)
Ultima intrare - prima ieșire (LIFO)

Numărul de zecimale la cantități: 

Numele și prenumele gestionarului: 

utilizatorul curent

Ștampila unității: 

Rezoluția imaginii ștampilei: 
 dpi

 Salvează În această pagină puteți să configurați aplicația CrysSoft Nicoleta - gestiunea stocurilor.

Data stocurilor ințiale = data de la care se aplică stocurile inițiale introduse prin Operații > Solduri inițiale. Vă rugăm să nu introduceți nici o operație de intrare/ ieșire înainte de această dată.
Metoda de evaluare a stocurilor = metoda după care se face evaluarea stocurilor în fișele produselor. Atenție! Modificarea valorii duce la recalcularea tuturor valoriilor produselor de pe stoc.
Numărul de zecimale la cantități = numărul de zecimale afișat la cantități, în program și pe documente. Acesta poate fi modificat oricând. Valorile posibile sunt între 0 și 5.
Numele și prenumele gestionarului = (opțional) indică cine este gestionarul ce va fi tipărit pe documente. Numele poate fi completat manual sau poate fi completat automat numele utilizatorului curent.
Ștampila unității = (opțional) puteți încărca o imagine cu ștampila și o semnătură (peste ștampilă) care va fi tipărită automat pe documente (de exemplu pe avize). Imaginea poate avea una dintre extensiile: png, gif, jpg, jpeg, jpe.
Rezoluția imaginii ștampilei = (opțional) rezoluția la care a fost scanată ștampila unității. Valorile admise sunt între 72 și 1200 dpi. Pentru o calitate bună a imaginii, vă recomandăm să scanați ștampila la 300 dpi.

 Șterge imaginea 
- apăsați acest buton pentru a șterge imaginea ștampilei.
 Salvează 
- apăsați acest buton pentru a salva modificările făcute. S-ar putea ca aplicarea modificărilor să dureze câteva minute: vă rugăm să așteptați mesajul de confirmare al salvărilor.

Prima pagină    Sitemap    AjutorPune o întrebare/ Cere această aplicație pentru firma ta!
Prioritate: 
Numele dvs.: 
Nr. telefon sau e-mail: 
obligatoriu e-mail dacă aşteptaţi răspuns
Modificarea solicitată: eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker