CrysSoft Nicoleta > Configurare note de intrare recepție și constatare de diferențe SC Castravex SRL - Utilizator curent: Demonstrativ  
Aceasta este o versiune demonstrativă a aplicației web CrysSoft Nicoleta - gestiunea stocurilor. Puteți testa această versiune! Dacă vă place o puteți cere și pentru dvs. utilizând formularul din pagina Formular de comandă. Pentru o utilizare rezonabilă, de până la 100 de produse nu vă costă nimic! Vedeți aici condițiile...Numărul următoarei note de recepție: 

Tipărește punctul de lucru pe notele de recepție: 

Prima persoană din comisia de evaluare: 

utilizatorul curent
gestionarul

A doua persoană din comisia de evaluare: 

utilizatorul curent
gestionarul

A treia persoană din comisia de evaluare: 

utilizatorul curent
gestionarul

A patra persoană din comisia de evaluare: 

utilizatorul curent
gestionarul

 Salvează În această pagină puteți să configurați modul în care vor fi tipărite notele de recepție.

Numărul următoarei note de recepție = indică numărul care va fi alocat următoarei note de recepție care este introdusă în aplicație (apoi numărul va crește automat). Dacă doriți ca numărul să aibă o formă fixă adăugați cifre 0 în față. De exemplu: 0001. Dacă doriți să completați numărul manual, la fiecare notă de recepție, lăsați câmpul gol.
Tipărește punctul de lucru pe notele de recepție = (opțional) dacă este bifat, pe notele de recepție va fi completat punctul de lucru, în locul gestionarului, în partea superioară.
Numele și prenumele gestionarului = (opțional) indică cine este gestionarul. Numele poate fi completat manual sau poate fi pus automat numele utilizatorului curent.
Prima persoană din comisia de evaluare = (opțional) indică numele și prenumele primului membru din comisia de evaluare, ce va fi tipărit pe notele de recepție. Numele poate fi completat manual sau poate fi completat automat numele utilizatorului curent sau al gestionaului.
A doua persoană din comisia de evaluare = (opțional) indică numele și prenumele celui de al doilea membru din comisia de evaluare, ce va fi tipărit pe notele de recepție. Numele poate fi completat manual sau poate fi completat automat numele utilizatorului curent sau al gestionaului.
A treia persoană din comisia de evaluare = (opțional) indică numele și prenumele celui de al treilea membru din comisia de evaluare, ce va fi tipărit pe notele de recepție. Numele poate fi completat manual sau poate fi completat automat numele utilizatorului curent sau al gestionaului.
A patra persoană din comisia de evaluare = (opțional) indică numele și prenumele celui de al patrulea membru din comisia de evaluare, ce va fi tipărit pe notele de recepție. Numele poate fi completat manual sau poate fi completat automat numele utilizatorului curent sau al gestionaului.

 Salvează 
- apăsați acest buton pentru a salva modificările făcute.

Prima pagină    Sitemap    AjutorPune o întrebare/ Cere această aplicație pentru firma ta!
Prioritate: 
Numele dvs.: 
Nr. telefon sau e-mail: 
obligatoriu e-mail dacă aşteptaţi răspuns
Modificarea solicitată: eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker