Operații > Stocuri inițiale > Adăugare stoc inițial SC Castravex SRL - Utilizator curent: Demonstrativ  
Aceasta este o versiune demonstrativă a aplicației web CrysSoft Nicoleta - gestiunea stocurilor. Puteți testa această versiune! Dacă vă place o puteți cere și pentru dvs. utilizând formularul din pagina Formular de comandă. Pentru o utilizare rezonabilă, de până la 100 de produse nu vă costă nimic! Vedeți aici condițiile...


Categoria:   
Produs:   
Cantitate (stoc inițial): 
Preț unitar:  lei

 Salvează   Renunță În această pagină puteți să adăugați sau să modificați un stoc inițial (vezi titlu).

Stoc inițial = cantitatea de produse aflată pe stoc la începutul perioadei getionate a stocurilor cu acest program.
Un produs poate avea mai multe stocuri inițiale! (de exemplu: 10 buc cu 1,50 lei și 20 buc cu 1,60 lei).
Nu pot fi două stocuri inițiale consecutive ale aceluiași produs cu același preț unitar. (nu pot fi de exemplu: 6 buc cu 1,50 lei, 4 buc cu 1,50 lei și 20 buc cu 1,60 lei)
În cazul în care introduceți mai multe stocuri inițiale, pentru metodele de evaluare FIFO și LIFO se va lua în considerare ordinea introducerii stocurilor inițiale.

Categoria = se va alege denumirea categoriei din care face parte produsul din combo box. Dacă categoria dorită nu există, puteți apăsa iconița din dreapta pentru a o adăuga (vezi icoana cu binoclu).
Produs = se va alege denumirea produsului pentru care se completează stocul inițial, din combo box. Dacă produsul dorit nu există, puteți apăsa iconița din dreapta pentru a-l adăuga (vezi icoana cu binoclu).
Cantitate (stoc inițial) = se va completa cantitatea aflată pe stoc inițial (de exemplu 1234,50 sau 1234.50). Puteți folosi . sau , pentru a delimita zecimalele.
Preț unitar = se va completa prețul unei unități corespunzător cantității aflate pe stocul inițial (de exemplu 1234,50 sau 1234.50).

- Apăsați acest buton pentru a deschide o fereastră din care puteți să gestionați și să alegeți entitățile din stânga lor.
 Salvează 
- apăsați acest link pentru a adăuga un nou sold inițial/ a modifica stocul inițial ales (vezi titlu).
 Renunță 
- apăsați acest link pentru a renunța la adăugare sau la modificare (vezi titlu).

Prima pagină    Sitemap    AjutorPune o întrebare/ Cere această aplicație pentru firma ta!
Prioritate: 
Numele dvs.: 
Nr. telefon sau e-mail: 
obligatoriu e-mail dacă aşteptaţi răspuns
Modificarea solicitată: eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker